Transleyt, hızlı ve güvenilir çeviri hizmetleri sunan yenilikçi bir platformdur. Kullanıcı dostu arayüzü ile metinlerinizi anında çevirebilir, dil bariyerlerini kolayca aşabilirsiniz. Farklı dillerde profesyonel çeviri deneyimi için Transleyt’i keşfedin!
Yerli teknoloji şirketi Aircoor tarafınca geliştirilmiş olan Transleyt tercüme platformu, kullananların dil bariyerlerini aşmasına destek olmak amacıyla hizmete sunulmuştur. Bu platform, Osmanlıca dahil olmak suretiyle 30 değişik dilde suni zeka destekli tercüme hizmeti sunmaktadır. Transleyt’e ulaşmak için şu bağlantıyı kullanabilirsiniz: Transleyt.
Transleyt, kullanıcılara çeşitli tercüme seçenekleri sunarak değişik ihtiyaçlara yanıt vermektedir. İşte platformun sunmuş olduğu bazı özellikler:
Google Translate ve DeepL benzer biçimde popüler tercüme platformlarının yerli bir alternatifini oluşturmayı hedefleyen Transleyt’in kurucusu Sadi Özgür, şunları beyan etti: “Temel özellik, Türkçeye çeviride bağlama ve kontekste duyarlı bir yaklaşım olacaktır. Kullananların, üslup, ton ve alan benzer biçimde üç değişik seçenekle tercüme yapabilmesi, bizi ötekilerden ayıran mühim bir özelliktir. Mesela, hukuk alanında bir yazı çevirirken, ‘bilimsel niteliği olan’ tonu ve ‘hukuk’ alanını seçtiğinizde, sistem mevcut hukuk terminolojisini dikkate alarak çeviriyi gerçekleştirir.”
Transleyt Abonelik Ücretleri (Aylık)
Transleyt, temel özellikleriyle parasız kullanım imkanı sunarken, daha çok tercüme ve ek özellikler için ücretli abonelik seçenekleri de sunmaktadır. Sadi Özgür, “Ilk olarak iç pazarda hakimiyeti sağlamak istiyoruz. Google Translate ile rekabet etme hedefimiz yok, fakat benzer ücretli platformlarla rekabet etmeyi planlıyoruz. Ilk olarak iç piyasada kuvvetli bir konum elde ettikten sonrasında internasyonal pazara açılmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.
Özgür, platformda kullanılan suni zeka modellerinin en iyi mevcut modeller içinde yer aldığını vurgulayarak, “Son 1-1,5 senedir geliştirdiğimiz veri setleri ile doğru sonuçlar almaya başladık. Şu anda mevcut olan en iyi 4-5 suni zeka modeli ile arka planda işlem yapıyoruz” dedi.